CONSILIERE PENTRU CEREMONII FUNERARE

PLANIFICAREA UNEI CEREMONII

 

GĂSIŢI O FIRMĂ
MEMBRĂ CNDSF

 

DE CE SĂ NE
ALEGEŢI PE NOI

 

Rolul unei firme funerare constă într-o gamă largă de servicii care cuprind organizarea practică, sprijinul, îndrumarea familiei și punerea în legătură cu alte organizații sau servicii pentru a asigura o ceremonie corespunzătoare.

Firmele membre ale CNDSF vă vor ghida, susține și ajuta să planificați aranjamentele necesare.

DETALII

Dacă alegeți o firmă funerară membră a CNDSF, puteți fi sigur(ă) de faptul că aceasta are în vedere îndeplinirea dorințelor dumneavoastră specifice cu profesionalism, oferindu-vă servicii si asistență de cea mai bună calitate, in concordanță cu standardele impuse de CNDSF.

Apăsați mai jos pentru a căuta o firmă membră.

CĂUTAŢI COMPANIE

De la înființare, CNDSF s-a dedicat menținerii standardelor ridicate pentru a asigura familiilor îndoliate sfaturile și sprijinul de care au nevoie.

Fie că alegeți o companie mare, o afacere independentă de familie sau o asociație de voluntari, puteți fi siguri că orice membru CNDSF îndeplinește cele mai înalte standard profesionale.

DETALII

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

În orele imediat următoare unui deces, vă confruntați cu multe informații noi și cu decizii care trebuie luate rapid, astfel ca familiile îndoliate să fie ajutate.

În astfel de momente delicate, o sursa clara si credibila de informatii devine un aliat nepretuit in abordare cu tact si eficienta a situatiei.

Aici puteți accesa răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări, ghidul nostru si linkuri catre informații suplimentare.

aflați mai multe