DE CE SĂ ALEGEŢI O FIRMĂ CNDSF

Cum ne diferențiem?

În ciuda circumstanțelor și contextului actual socio-economic nefavorabil, membrii CNDSF sunt aici să vă ofere ajutor prin linia telefonică deschisă 24 din 24 de ore, astfel că îi puteți contacta oricând aveți nevoie de susținere.

Este foarte probabil că, din cauza pierderii unei persoane dragi și a responsabilității pe care o aveți să fiți copleșiți de situație. Astfel că, membrii CNDSF sunt primii care vă vor spijini în inițiativele pentru ameliorarea durerii familiei în acest moment dificil.

STANDARDE CNDSF

Consiliul Național al Directorilor din Servicii Funerare impune standarde ridicate, astfel că firmele care doresc se devină membre trebuie să raspundă acestor criterii stricte.
Ulterior, membrilor asociați CNDSF li se cere să respecte un cod strict de bune practici și sunt monitorizați pentru a ne asigura ca nivelul ridicat de calitate este menținut în permanență.

CNDSF susține managementul corporatist sustenabil, reprezintă interesele prestatorilor de servicii funerare și este conștient de responsabilitatea sociala ce derivă din acestea. Rolul nostru în lumea afacerilor este caracterizat prin responsabilitate față de membrii, angajații și colaboratorii noștri și de asemenea față de societate ca întreg.
Codul de de Bune Practici (“Codul”) definește valorile de bază ale CNDSF și constituie baza unei culturi de afaceri care să fie în conformitate cu legea și orientată pe principii etice. Codul asigură faptul că, întotdeauna, comportamentul membrilor noștrii atât în afaceri cât și în societate va fi în conformitate cu cele mai înalte standarde care se bazează pe urmatoarele valori: Atentie acordată clientului, Profesionalism, Calitate, Respect Reciproc, Inițiativă, Lucru în echipă și Integritate.